Vasco van der Valk - Motorcross

Steun Vasco en maak kans op grote prijzen

Wilt u Vasco een steuntje in de rug geven én zelf elke week kans maken op € 100.000,-? Dat kan bij de Vriendenloterij! Om te racen is geld nodig. Daarom is Vasco ongelooflijk blij met de steun van de Sponsor Bingo Loterij, tegenwoordig omgedoopt in Vriendenloterij. Tot nu toe ontving Vasco al meer dan 1000 euro! Ook ú kunt Vasco direct steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Johan Cruyff, Ruud van Nistelrooij, Esther Vergeer en Richard Krajicek steunen deze loterij!

Vriendenloterij voor gezondheid en welzijn
De Vriendenloterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton. En aan ruim 2.200 clubs en verenigingen, zoals Vasco! Met steun van de Vriendenloterij kan de Stichting Powerbikes de kosten van onderhoud, afschrijving, reparaties, reizen, overnachten, training, baanhuur, licenties en lidmaatschap van clubs en de motorsportbond betalen.

Elke week kans op € 100.000,-!
Een lot in de Vriendenloterij kost slechts € 11,- per maand. Als u dat wilt, gaat de helft hiervan (€ 5,50) rechtstreeks naar Vasco, iedere maand opnieuw!

Speel mee, steun Vasco en maak ook nog eens elke week kans op € 100.000,- of één van de 200.000 andere prachtige prijzen! Klik hier om een lot te bestellen of klik op het plaatje hieronder. Zo kom je direct op de juiste pagina waar Stichting Powerbikes al als goed doel ingevuld is.

Vriendenloterij